Våra parker

Våra parker

Välkommen till en förtrollad värld med fascinerande djur, svindlande attraktioner och majestätiska musikupplevelser. Oavsett vilken upplevelse våra gäster väljer är vårt mål att den ska vara i världsklass.

Gröna Lund

Gröna Lund grundades 1883 är Sveriges äldsta tivoli, vackert beläget vid Stockholms inlopp. Parken är fylld av attraktioner för såväl stora som små, rädda som modiga. Här finns 30 attraktioner; spel, hjul och lotterier; ett 20-tal matkiosker och 6 restauranger. Dessutom bjuder parken på dans, shower, barnunderhållning och Grönan Live – Sveriges längsta festival med drygt 50 konserter varje sommar.

Kolmården

På ett berg i de vackra Kolmårdsskogarna med magnifik utsikt över Bråviken ligger Kolmården, en destination fylld av upplevelser för alla åldrar. Här finns såväl berg- och dalbanor och Bamses Värld, som spa och det fantastiska Vildmarkshotellet som även erbjuder spännande konferensmöjligheter. Och framför allt: Här finns Nordens största djurpark.

 

Furuvik

Furuvik är allt och lite till: spännande djurliv, en fartfylld nöjespark, plaskande vattenland och en stämningsfull konsertarena. Vackert belägen vid kusten en mil söder om Gävle erbjuder parken dessutom både Havshotell, Havskrog och camping.

Skara Sommarland

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark och ett populärt besöksmål för barnfamiljer från hela landet. Förutom ohämmad vattenlek finns här gokartbanor, tivoli och en närliggande camping med tältmöjligheter, stugor och lägenheter.