Jobba inom restaurangbranschen med oss!

Jobba inom restaurangbranschen med oss!

Parks and Resorts parker är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. På Parks and Resorts parker lagar vi vår egen mat, med bra kvalité och schyssta råvaror. De som jobbar hos oss får ett minne för livet, många nya vänner, goda erfarenheter av serviceyrket. Vi erbjuder året runt anställningar och högkvalitativ miljö.

Just nu söker vi säsongs- och åretruntmedarbetare till våra restauranger på Gröna Lund/ på Vildmarkshotellet!

 

Se alla våra tjänster

Här berättar Niclas som jobbar som kock på Vildmarkshotellet hur filosofin i köket ser ut:

 

Se alla våra tjänster

Arbete inom restaurang på Vildmarkshotellet

Vildmarkshotellet är vackert beläget vid Bråvikens strand. Från vår restaurang terrassen är det en fantastiskt fin utsikt, terrassen ligger mellan tallskogen och Bråvikens inlopp. Det är ifrån dessa två element vi hämtar vår främsta inspiration. Naturen inspirerar och formar våra tankar när vi skapar vår meny och när vi väljer våra viner. Våra råvaror väljer vi med stor omsorg och tillagar med en nypa mathantverk. Här är kvalité, smak samt hållbarhet vårt största fokus.

Bakfickan Smokehouse är vårt senaste tillskott i matkoncept. Här skapar vi kreativa smaker med inspiration ifrån Sydamerika med massor av smak och kärlek som avnjutes på en färgsprakande Buffé. I samband med vår totalrenovering för ett par år sedan på Vildmarkshotellet gjordes även ett stor satsning på våra restauranger och nu erbjuder vi två högklassiga restauranger med magisk havsutsikt.

 

 

För oss som arbetsgivare är det viktigt att erbjuda våra anställda goda arbetsvillkor därför jobbar vi efter kollektivavtal.  Vi är en arbetsplats som är inkluderande, vi har god företagskultur och värderingar.  Att jobba på ett tivoli där skratten och glädjen är enorm smittar av sig på våra anställda som i sin tur leder till en rolig arbetsmiljö. Vi är en utvecklande arbetsplats där det finns stora möjligheter till att ta nya steg inom företaget.

Se alla våra tjänster

Hibo, gruppledare på Gröna Lund berättar hur kulturen och stämningen är på arbetsplatsen:

 

Arbeta med restaurang på Gröna Lund

För att vi ska kunna leverera service i världsklass till alla våra gäster är vårt team både i och utanför köket starkt präglat av samarbete, glädje & kommunikation- för oss är det väldigt viktigt att vi tillsammans har det kul på jobbet! . Hos oss finns anledning att skratta varje dag och det blir många roliga möten med gäster och kollegor.

Gröna Lund erbjuder mat och dryck för alla smaker, med inspiration från världens alla hörn. För oss är det självklart att jobba med en hållbar matfilosofi, för att göra det lagar vi riktig mat, med riktiga råvaror och gör vår mat från grunden i bästa möjliga möjlighet.

Samuel, kock på Gröna Lund berättar hur glädjen och skratten i parken smittar av sig hela vägen in till köket: